Over ons


Cornelis-Adriaenssens is een gevestigde waarde die al meer dan 30 jaar verse én kwaliteitsvolle aardappel- en groentebereidingen klaarmaakt.

Het bedrijf werd in 2021 overgenomen door Vincent Tibau en Astrid Heiremans.


Vincent volgde een opleiding in Ter Duinen en in de beste sterrenrestaurants, hij creëerde een eigen Food Community met zijn Absoluty Food projecten en werkte jarenlang als privé-kok voor verschillende ministers.Astrid werkte gedurende 10 jaar als Auditor bij Deloitte, eerst in Eindhoven en dan in Brussel. Daarna begeleidde ze diverse bedrijven in beide finance en operations. Ze fungeert ook als voorzitter van het Audit Committee en adviseur voor de Raad van Bestuur bij House of HR en voorzitter van het Audit Committee bij Sprimoglass Group.

Verschillende soorten groentestoofpotten, groentepurees, aardappelsalades, pastasalades, rauwkostsalades, rode kool, ratatouille, chili sin carne, hutsepot, appelmoes, … kennen geen geheimen voor onze keuken.

Wij werken uitsluitend met dagverse grondstoffen die rechtstreeks worden aangeleverd door lokale boeren, telers of de vroegmarkt. Onze bereidingen vormen perfecte bijgerechten voor onze klanten, meer bepaald de betere slagers, supermarkten, restaurants en cateraars. Al onze gerechten voldoen volledig aan de opgestelde normen inzake kwaliteit en veiligheid in de voedingssector.

Cornelis-Adriaenssens staat garant voor kwaliteit, versheid én uitstekende service! Dat willen wij ook aantonen met onze kwaliteitscertificaten van Inscert. Dit is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in kwaliteitscontrole in de sectoren agro-voeding producten.

Webshop powered by Marcando