Kwaliteitscertificaten

Kwaliteit en voedselveiligheid is onze grootste zorg. Ons HACCP controleproces zorgt ervoor dat er tijdens ons productieproces zo weinig mogelijk risico op besmetting is. Dit doen we door het HACCP-stappenplan te volgen: er is een gevarenanalyse, alle kritische controlepunten (de CCP’s) worden geïdentificeerd, criteria worden gespecificeerd, er wordt een controlesysteem toegepast, wanneer een CCP niet meer voldoet aan de criteria, worden er acties genomen, alles wordt geregistreerd en het systeem wordt geverifieerd door externe controles. Hoewel dit proces voor ons slechts de aanzet is, mag het belang allerminst onderschat worden.

Om er zeker van te zijn dat al onze producten aan deze eisen voldoen laten wij ons dan ook door externe instanties controleren. Ons erkenningsnummer is AER/ANT/017779. Wij behaalden 3 ACS – Certificaten (G14, G17, G39), afgeleverd door Inscert Partner van Partner Quality Group. ACS staat voor ‘Autocontrole Systeem’. De audit, gekoppeld aan het behalen van dit certificaat, focust vooral op hygiëne, HACCP en traceerbaarheid.

Bovendien behaalden we in 2023 ook ons eerste IFS Food certificaat (versie 7, product scope 5,7; technology scopes B, D, E, F).

Kwaliteitscertificaat G14

Kwaliteitcertificaat G14

Kwaliteitscertificaat G19

Kwaliteitcertificaat G19

Kwaliteitscertificaat G39

Kwaliteitcertificaat G19

IFS Food Certificaat

Webshop powered by Marcando